Weblinks naar info over bomenkap & het verbranden van biomassa.


We hebben hieronder de links beschikbaar gesteld naar websites die de schadelijke gevolgen van het kappen van bomen en het verbranden van houtige biomassa hebben onderzocht. Mocht u interessante websites willen toevoegen, stuur dan een mail


BioMassMurder Docs Page

DOCUMENTATIE


Deze webpagina bevat honderden onderzoeksartikelen en rapporten over de impact van de houtkap en verbranding van houtachtige biomassa en alle problemen en risico's daaromheen die we hebben gelezen en geanalyseerd als basis voor deze website.


BioMassMurder Videos Page

VIDEOS


Deze webpagina bevat alle nationale en internationale video's over het kappen en verbranden van houtachtige biomassa en de acties van de 200 organisaties die proberen te voorkomen dat ze onze bossen opbranden en ons milieu vervuilen.


BioMassMurder News Page

NIEUWS


Deze webpagina bevat alle nationale en internationale nieuwsitems over het kappen en verbranden van houtachtige biomassa en de acties van de 200 organisaties die proberen te voorkomen dat ze onze bossen inbranden en ons milieu vervuilen.


BioMassMurder Support Us Page

AANSPRAKELIJKHEID


We zullen de politici verantwoordelijk moeten houden voor de ramp die ze veroorzaken door onze belastingen te stelen en aan de eigenaren en aandeelhouders van vieze miljardenbedrijven te geven. Aardig vragen gaat niet werken. Help ons hen te vervolgen!


BioMassMurder Research Biodiversity Page

BIODIVERSITEIT


Deze webpagina bevat de citaten, claims en verklaringen van onderzoeksrapporten over de impact van houtkap en verbranding van houtachtige biomassa op de biodiversiteit van de aarde. De VN beweert dat binnenkort 1 miljoen soorten uitsterven. Haast is geboden.


BioMassMurder Research Carbon Dioxide Page

KOOLSTOF DIOXIDE


Deze webpagina bevat de citaten, claims en verklaringen van onderzoeksdocumenten over kooldioxide-emissies veroorzaakt door de houtkap, het transport en de verbranding van houtachtige biomassa en de impact ervan op klimaatverandering.


BioMassMurder Research Certification Page

CERTIFICERING


Deze webpagina bevat de citaten, claims en verklaringen over certificering, voorschriften, monitoring en schema's die nodig zijn voor de duurzame toeleveringsketen van houtachtige biomassa verkregen uit officiële documenten en internationale onderzoeksdocumenten.


BioMassMurder Research Ecotoxicity Page

ECOTOXICITEIT


Deze pagina bevat de citaten, claims en verklaringen van officiële documenten en internationale onderzoeksdocumenten over de ecotoxiciteit van brandende houtachtige biomassa en het effect ervan op onze gezondheid en milieu.


BioMassMurder Research Healt Risks Page

GEZONDHEIDS RISICO'S


Deze pagina bevat de citaten, claims en verklaringen van uit onderzoeksdocumenten over de vele gezondheidsrisico's en de miljoenen vroege sterfgevallen die worden veroorzaakt door houtkap en verbranding van houtachtige biomassa.


BioMassMurder Research Legal Page

JURIDISCH


Deze pagina bevat de citaten, claims en verklaringen van officiële documenten en onderzoeksdocumenten over het wettelijke nationale en internationale kader waarin het kappen en verbranden van houtachtige biomassa moet worden geplaatst.


BioMassMurder Research Solutions

OPLOSSINGEN


Deze pagina bevat de vele milieuvriendelijke oplossingen verzameld uit onderzoek of verstrekt door organisaties om de verbranding van  houtachtige biomassa voor het produceren van elektriciteit of warmte wereldwijd te vervangen.BioMassMurder Research Subsidies Page

SUBSIDIES


Deze webpagina bevat de citaten, claims en verklaringen van officiële documenten en internationale onderzoeksrapporten over de enorme hoeveelheid subsidies voor het verbranden van houtachtige biomassa om elektriciteit of warmte te produceren.


BioMassMurder Research Sustainability Page

DUURZAAMHEID


Deze pagina bevat de citaten, claims en verklaringen van officiële documenten en internationale onderzoeksdocumenten over de duurzaamheidseisen en de status van houtkap en verbranding van houtachtige biomassa voor de productie van elektriciteit of warmte.


BioMassMurder Research Whole Trees

HELE BOMEN


Deze pagina bevat de citaten, claims en verklaringen van officiële documenten en internationale onderzoeksdocumenten over de houtkap van hele bomen die worden gebruikt voor het verbranden van houtachtige biomassa voor de productie van elektriciteit of warmte.


BioMassMurder Research LULUCF

LULUCF


Deze pagina bevat de citaten, claims en officiële onderzoeksresultaten waaruit blijkt dat de huidige subsidieregels juist het doel ondermijnt om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de verdragsverplichtingen en de fundamentele rechten van de mensheid schendt


BioMassMurder Research LobbyFeiten

LOBBY FEITEN


Deze pagina bevat de resultaten van ons pro biomassa lobby onderzoek waaruit blijkt dat er miljoenen per jaar worden gestopt in de lobbywereld van de biomassacentrales door onder andere de energiemaatschappijen, de banken, de politiek, wetenschappers en investeerders.


BioMassMurder Research Afkortingen

AFKORTINGEN


De pagina bevat aanvullende informatie voor alle afkortingen die op deze website worden gebruikt om de technische documentatie over de houtkap, verbranding, certificering en wettelijke vereisten voor het verkrijgen van subsidies voor houtachtige biomassa te begrijpen.


BioMassMurder Research Take Action Page

NEEM ACTIE


Deze webpagina bevat alle acties en campagnes die we hebben verzameld van de meer dan 200 internationale organisaties die u kunt helpen en ondersteunen om te voorkomen dat houtachtige biomassa wordt gekapt en verbrand om elektriciteit of warmte te produceren.